Jobbdetaljer

Stad: Göteborg
Kategorier: Restaurang
Typ av anställning: Visstid - Timanställd
Jobbets längd: 3 dagar prov
Timmar per dag: 8
När ska jobbet utföras: Så fort som möjligt
Sista ansökningsdag: 2020-11-11
Krav: Gymnasial utbildning. Goda kunskaper i engelska.
Föreslagen lön: Ej specificerat
Ansök

Beskrivning

Restaurangbiträde sökes
Jobb ID: 13

Vi ser gärna att du är 20 år eller äldre, har erfarenhet från restaurangbranschen, är van vid kundbemötande och har ett intresse för matlagning. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som vill arbeta extra dagtid, kvällstid samt helger. Är du intresserad av ett fartfyllt jobb med härliga kollegor, tveka inte att kontakta oss.

Är du stresstålig, jobbar bra i team och gillar utmaningar?
På vår restaurang får du möjlighet att utveckla din förmåga att lösa problem med kreativitet, ditt öga för detaljer, att arbeta i högt tempo och bemöta kunden på bästa sätt. Hos oss arbetar vi som ett team, men det är även viktigt att du är självständig. För att trivas här ska du vara hjälpsam, ansvarsfull, noggrann och villig att lära. Vi delar på alla arbetsuppgifter – så som kassahantering, matlagning, disk och andra restaurangsysslor.

Företagsinfo

Annika W
Antal genomförda jobb: 0

Stad: Göteborg

Företagsbeskrivning:

Hos oss gör vi det vi älskar allra mest – dumplings och te. Våra egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och våra ekologiska isteer brygger vi på teblad direkt från Kina. Det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande. Vi kallar det för långsam snabbmat. En idé som redan hittat hem på våra restauranger i flera länder och många ställen där du handlar din mat.