Jobbdetaljer

Stad: Göteborg
Kategorier: Restaurang
Typ av anställning: Heltid - Timanställd
Jobbets längd: Prov med möjlighet till fast
Timmar per dag: 6-8
När ska jobbet utföras: Så fort som möjligt
Sista ansökningsdag: 2020-11-12
Krav: 2-4 års erfarenhet är meriterande. Gymnasial utbildning. Engelska och svenska.
Föreslagen lön: Ej specificerat
Ansök

Beskrivning

Servitör/Servitris med extra ansvar
Jobb ID: 15

Nu söker vi en ny härlig kollega till vårt lilla team.
Vi söker en ny person i vår matsal kvällstid som är intresserad av att ta ett större ansvar i matsalen.
I arbetsuppgifterna kommer det ingå planering av dryckesmeny samt dryckesbeställningar, därför ser vi gärna att det finns ett intresse kring dryck och mat.
Vi söker dig som har god kunskap inom servisyrket och har ett stort intresse av dryck samt att kunna kombinera dryck till mat.
Vår vision är att alltid utvecklas till det bättre och vi vill ge våra gäster den bästa upplevelsen. Därför söker vi en person som vill vara med på den resan.

Företagsinfo

Sharon S
Antal genomförda jobb: 0

Stad: GÖTEBORG

Företagsbeskrivning:

Vi är en svensk restarang som ligger mitt i hjärtat av Linnéstan i Göteborg. Vår meny är av klassiskt bistrosnitt med internationella influenser, gediget tillagat av mestadels svenska och närproducerade råvaror. Menyn byter vi efter säsong i både kök och ute i matsal.

Vår önskan när ni kommer till oss är att ni får dela vår kärlek till det enkla, raka och nära i såväl vår mat som i vårt bemötande. Ett ställe där vi hänger av oss all vardagsstress, sitter ner i en avslappnad miljö och njuter av både mat och dryck.

Vi har plats för ca 70 gäster inne och 70 gäster till på sommaren då vi ställer upp vår mysiga uteservering med spaningsläge över linnégatan.