Jobbdetaljer

Stad: Göteborg
Kategorier: Event
Typ av anställning: Projekt
Jobbets längd: En till två dagar.
Timmar per dag: Ca 8 timmar.
När ska jobbet utföras: Vid tillfälle.
Sista ansökningsdag: 2020-11-15
Krav: Service och en positiv attityd.
Föreslagen lön: 140 kr/tim
Ansök

Beskrivning

Erfaren eventpersonal sökes
Jobb ID: 16

Vi är en eventbyrå i Göteborg som söker eventpersonal till våra olika evenemang.

Vi genomför många en- till två-dagars event där vi behöver flexibel personal som kan utföra uppgifter som etablering och avetablering av företagsevent samt uppgifter under själva genomförandet. Det kan handla om; hantering av flödet i lokalen, entréförfarande, bemanna aktivitetstationer, hjälpa till backstage och assistera.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på event eller med kundservice. Du är initiativtagande och ser vad som behövs göras just i stunden, utöver de inplanerade uppgifterna som ingår i uppdraget. Du klarar av tunga upp- och nedrigg och levererar på plats trots stressiga situationer. Men framförallt är du serviceinriktad, alltid med en positiv och hjälpsam attityd mot kunderna.

Är det just dig vi beskriver?
I så fall är vi mer än glada för din ansökan.

Företagsinfo

Sofia
Antal genomförda jobb: 2

Stad: Göteborg

Antal anställda: 1-5
Företagsbeskrivning:

Vi är en eventbyrå som hjälper företag och verksamheter att ta fram unika helhetskoncept. Vi har många års erfarenhet av att arrangera företagsevent, från storslagna galor till mindre tillställningar där vi sköter organisering, planering samt genomför eventet. Inget event och ingen kund är den andra lik och vi skräddarsyr varje projekt efter unika förväntningar och önskemål. För oss är kvalitet, detaljfokus, noggrann planering och framförallt kundservice de viktigaste delarna för att skapa en lyckad upplevelse.