Jobbdetaljer

Stad: Göteborg
Kategorier: Restaurang
Typ av anställning: Visstid - Timanställd
Jobbets längd: 1-5 dagar
Timmar per dag: ca 8
När ska jobbet utföras: Omgående
Sista ansökningsdag: 2019-03-21
Krav: Vi kräver att du är gästfokuserad med en positiv attityd. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, och ytterligare kunskaper i andra språk är meriterande men inget krav.
Föreslagen lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök

Beskrivning

Serveringspersonal
Jobb ID: 22

På Avenyn i Göteborg hittar du denna arbetsplats med anor ifrån 1800 talet. Spännande lösningar för alla typer av Fester och evenemang med drygt 300 sittplatser. Vi har varje vecka 1000 tals gäster som besöker oss för bröllop, lunch, konferenser, disputationer, fester, luncher mm.
Vi söker nu passionerad serveringspersonal till våra luncher, catering, banketter och event. Är du intresserad av att arbeta på en spännande festvåningsanläggning i en sagolik miljö på Avenyn är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och vårt servicekoncept.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Fatservering samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom restaurang.
- Erbjuda en hög servicenivå till våra gäster och öka gästtillfredsställelsen
- Möta vår festvånings högt uppsatta mål
- Lunchservering
- Cateringuppdrag

DIN PROFIL:
Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har minst 3 års erfarenhet av a la carte servering & Fatservering. Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi kräver att du är gästfokuserad med en positiv attityd. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska, och ytterligare kunskaper i andra språk är meriterande men inget krav.

Företagsinfo

Pierrel
Antal genomförda jobb: 0

Stad: Göteborg

Antal anställda: 25-50