Hur går det till?

Företaget registrerar ett nytt konto och skapar därefter en annons där de specificerar vad de önskar av jobbsökare. De skriver vad jobbet går ut på, hur lång anställningen är, hur många timmar per dag med mera.

Jobbsökande registrerar ett nytt konto och skapar därefter en profil, liknande ett cv med nyttig information om vad de söker för jobb och vad de har för färdigheter.

Varför ska du använda Qnekt? Läs mer här.

Som jobbsökande letar du igenom de jobb som finns ute på sidan. När du hittar ett som passar, skapar du en ansökan. Här skriver du varför jobbet passar dig och annan information som kan tänkas vara bra för företaget att veta.

I ansökan finns en chatt där jobbsökande och företaget kan diskutera, bestämma timlön, få en känsla för varandra och vidare se om det kan bli en bra match.

Företaget kollar igenom alla ansökningar de fått och därefter anställer de personer som känns bäst med ett enkelt knapptryck. I kontrollpanelen kan företaget hålla koll på alla sina annonser, svar och anställningar.

Jobbsökande arbetar hos företaget och utför de uppgifter som önskas, precis som en vanlig anställning. I kontrollpanelen kan denna enkelt hålla koll på vilka jobb som sökts, aktiva anställningar och utbetalningar.

När anställningen eller uppdraget är färdigt, anger jobbsökande arbetstider och begär en utbetalning.

Företaget får en faktura på antal timmar gånger timlönen, plus arbetsgivaravgifter, försäkringar & sociala avgifter. Precis det belopp företaget i vanliga fall skulle betalat men slipper nu mängder av administration. För detta tar vi endast 599kr 199kr/slutförd anställning.
Läs mer om faktureringen.

30 dagar efter att en ubetalning skapats betalas lönen ut. Lönen som betalas ut är efter vår avgift och inkomstskatt, direkt till bankkontot.
Läs mer om våra avgifter.

Jobbsökande får jobb, mer flexibla arbetstider och chansen att hitta sin drömarbetssplats. Företaget anställer smidigt ny personal utifrån dess egna villkor och slipper administration och risk med fastanställningar.


Hitta Jobb Hitta Personal